Szolgáltatások

Ügyfeleink számára személyre és cégre szabott egyedi fejlesztési megoldásokat nyújtunk.  Strukturált, rendszerszemléletű megközelítéssel dolgozunk, így jövőbiztos és élhető szervezeteket építünk.

Termékek és Szolgáltatások

Vezetőfejlesztés

Képessé tesszük a vezetőket, hogy valódi vezetőkké váljanak, eszközöket adunk számukra, amivel képesek lesznek elvezetni a szervezetet a valódi változás útján. A teljes embert tesszük fókuszba, egyéni tulajdonságokra, képességekre és készségekre, erőfeszítésre és motivációra koncentrálunk.

Közösségépítés

A közösségi szemlélet alapja, hogy a teljes embert vonja be és az érték alapú megközelítés segíti az elköteleződést. A közösség tagjai belülről képesek ösztönözni egymást a közös célok mentén. Meghatározó a szervezeti kultúra és a tiszta kommunikáció, melyet képviselnek, ebben rejlik igazi megtartó ereje.

Szervezetfejlesztés

Szervezetfejlesztési projektnél a legmeghatározóbb, hogy képesek vagyunk-e látni az egészet, a fókuszpontokat, a csoportokat és az egyéneket, de mindez még nem elegendő ahhoz, hogy valós teljesítményre ösztönözze a vállalatot, az egyéneket. A szervezet teljesítőképességét nagyban befolyásolja a motiváció.

Vállalati Vitalitás Index®

Egy új generációs vezetői és szervezeti analízis, a CVI-felmérés. Beszélhetünk akár néhány 10 fős cégekről vagy több 1000 fős vállalatokról, a felmérés képes megmutatni a jelen helyzetet és a jövőbeli tendenciákat is. A mérés 4 fókuszban, a vállalat, a munka, a vezető és a csapat vonatkozásában összesen 40 területet vizsgál.

Process Communication Model®

A PCM ® egy tudományosan is hitelesített, innovatív eszközrendszer, mely lehetővé teszi a hatékonyan kapcsolódást. Legyen szó mások megértéséről, motiválásáról, hatékony információcseréről, vagy a stresszhelyzetek kezeléséről. A PCM ® hátterében a személyiség szerkezetének tudományosan validált modellje áll.

Módszertan, eszköztár

Szeretne élhetőbb munkahelyet?

Kérjen időpontot még ma!

Készséggel állunk rendelkezésére, ha szeretne komplex megoldást a szervezete kihívásaira és támogatná munkatársait az eredményes működésben.

Az oldal tetejére