Dr. Asbóth Hedvig

Célom, hogy ügyfeleim elérjék az elégedettséget, kiegyensúlyozottságot, és tudatosodjon bennük, miként tudják ezt megteremteni és fenntartani.

Dr. asbóth hedvig

COACH, IGAZSÁGÜGYI MEDIÁTOR
DÖNTS A BOLDOGSÁG MELLETT, ÉS ÉN ELKÍSÉRLEK, AMÍG ELÉRED!

Életem során mindig az emberekkel való kapcsolat állt a középpontban. Voltam alkalmazott, beosztott, és vezető is, majd 9 év egyéni vállalkozói lét után 11 évig multinacionális környezetben dolgoztam. Azonban számomra az igazi boldogságot az jelenti, ha támogatom a hozzám fordulókat abban, hogy életüket elégedetten élhessék. Legyen ez egy magánember, vagy cégvezető, vagy cég munkatársa.

Amit én tudok nyújtani az pozitív életszemléletem, az emberi kapcsolatokba vetett hitem. Számomra nincs jó vagy rossz, csak ilyen vagy olyan, hiszen mindenki más. Nekem az lesz a fontos, ami ügyfelemnek jó, és elkísérem őt a célhoz vezető úton.

A coaching folyamataim egyénre szabottak, sok-sok kérdés, és különböző eszköz használata során ránézünk a jelenre, és rátalálunk a jövő megoldásaira.

Tapasztalataim nem csak a munka világából jönnek, hanem a magánéletből is, hiszen férjemmel együtt összehoztunk egy sikeres, több gyerekes családot, mely pozitív hangulata már több évtizede tart.

asboth hedi
+36 30 512 7836

hello@systembridges.hu

Az oldal tetejére