Bőhmné
Nardai Brigitta

Szívügyem a közösségépítés, legyen szó cégről, vállalkozásról vagy szervezetről, mert hiszem azt, hogy “A kis közösségek mentik meg a világot!” 

Bőhmné nardai Brigitta

ügyvezető, tréner, coach
szervezetfejlesztő
Elkötelezett híve vagyok a fejlesztésnek és változtatásnak. 

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezem a HR és marketing területén, amit főleg műszaki terülten működő vállalkozásoknál és vállalatoknál töltöttem, ezért nagyfokú rálátásom van erre az iparágra. Rendszerszemléletű és megoldás-orientált módszerekkel segítem a vállalkozásokat, cégeket és az egyéni karrier utakat coachként, trénerként és szervezetfejlesztőként a mindennapokban.

Az elmúlt években nagyon sokféle céggel, vezetővel dolgoztam együtt a legkülönfélébb szektorokban és munkaköri szinteken. Sikerrel vettem a kihívásokat, amikor olyan fejlesztési feladatot végeztem, ahol a munkavállalói réteg alacsonyan vagy magasan képzett állományával kellett dolgoznom. A moderálás és facilitálás, akció tanulás is a kedvelt eszközeim közé tartozik, hamar megtalálom a hangot és a közös pontot egy szervezettel, közösség tagjaival. 

Célom, hogy csapatommal olyan értékteremtő munkát végezzünk, amely megkönnyíti az egyének és szervezetek mindennapjait és sikerrel vegyék a jövő kihívásait.

Nardai Brigitta
+36 20 533 8998

nardai@systembridges.hu

Az oldal tetejére