Csapatunk

Ügyfeleink számára személyre és cégre szabott egyedi fejlesztési megoldásokat nyújtunk.  Strukturált, rendszerszemléletű megközelítéssel dolgozunk, így jövőbiztos és élhető szervezeteket építünk.

BŐHMNÉ NARDAI BRIGITTA

TRÉNER, COACH SZERVEZETFEJLESZTŐ
ÜGYVEZETŐ

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezem a HR és marketing területén, amit főleg műszaki terülten működő vállalkozásoknál és vállalatoknál töltöttem, ezért nagyfokú rálátásom van erre az iparágra. Rendszerszemléletű és megoldás-orientált módszerekkel segítem a vállalkozásokat, cégeket és az egyéni karrier utakat coachként, trénerként és szervezetfejlesztőként a mindennapokban.

Nardai Brigitta

CEO

PM

Zákányi Eszter2

Zákányi Eszter

COACH, TRÉNER
PROJEKTVEZETŐ

Közel 10 éve foglalkozom emberek fejlesztésével különböző módszerek használatával. Tapasztalataim alapján arra jutottam, hogy az önismeret fejlesztésével és a felelősség vállalással szemmel látható változást tud elérni mindenki. Éppen ezért fókuszálok jobban ezekre a témákra munkám során.

DR. ASBÓTH HEDVIG

COACH, MEDIÁTOR
Konfliktuskezelés mediálással

Életem során mindig az emberekkel való kapcsolat állt a középpontban. Voltam alkalmazott, beosztott, és vezető is, majd 9 év egyéni vállalkozói lét után 11 évig multinacionális környezetben dolgoztam. Azonban számomra az igazi boldogságot az jelenti, ha támogatom a hozzám fordulókat abban, hogy életüket elégedetten élhessék. Legyen ez egy magánember, vagy cégvezető, vagy cég munkatársa.

PCM

volgyi-sandor

VÖLGYI SÁNDOR

COACH, TRÉNER
PROCESS COMMUNICATION MODELL TRÉNER

10 év tapasztalattal rendelkezem kereskedelmi és vendéglátóipari szektorban. 5 év tapasztalattal rendelkezem egyéni fejlesztés területén. Hiszem, hogy a vállalat sikerének alapja az elkötelezett csapatmunka. A jó vezető képes inspirálni alkalmazottait. Hiszem, hogy amit teszek, azzal a változást szolgálom.

Az oldal tetejére